Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Σ.Κ.Α.Α. - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας



Ο Σύλλογος Κοινωνικής Αρωγής Αίγινας που εδρεύει στην Κυψέλη, έκοψε το πρωί της 18-01-2009, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης.




Αντιγράφουμε αυτούσια με φωτογραφίες από το http://www.aeginaportal.gr/




Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα και με την γιορτινή διάθεση να κυριαρχεί, ο Σύλλογος Κοινωνικής Αρωγής Αίγινας που εδρεύει στην Κυψέλη, έκοψε σήμερα το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης. Στην κοπή της πίτας που παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Συλλόγους κύριος Ανδρέας Εμμανουήλ, ο αντιπρόεδρος κύριος Ανδρέας Αποστολίδης, μέλη και φίλοι του συλλόγου οι ευχές για την καινούργια χρονιά είχαν την τιμητική τους, μαζί με το αισιόδοξο πνεύμα της προσφοράς του Συλλόγου Κοινωνικής Αρωγής.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Κοινωνικής Αρωγής λειτουργεί από το 2002 και οι δράσεις του βασίζονται στις αξίες της εθελοντικής προσφοράς και του ανθρωπισμού. Προσφέρει εθελοντική αρωγή όταν του ζητηθεί και έχει δημιουργήσει μία κατηγοριοποίηση εθελοντικών δράσεων, βάση της οποίας τα μέλη του μπορούν να επιλέξουν το τομέα που θα προσφέρουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: